ZATERDAG 4 NOVEMBER 2023 | 18.00 UUR

De Bokselse Kwis

Een gezellige kwis voor alle inwoners van Boxtel, jong én oud!

STAP 1

Kies je goede doel

Elk team dat deelneemt aan De Bokselse Kwis speelt voor een goed doel uit Boxtel. Dat kan een wijkvereniging zijn, een stichting, een sportclub, een activiteit voor ouderen… noem maar op. Heb je nog niet meteen een goed doel in gedachten? Je kunt dit ook op een later moment nog doorgeven. Geef je geen goed doel op dan speel je automatisch voor het doel dat de organisatie jaarlijks kiest.

STAP 2

Stel je team samen

Een team mag zo groot zijn als je zelf wilt. We adviseren een team met 5-15 personen, maar dit mag je helemaal zelf bepalen. Kies naast teamleden ook een leuke teamnaam en regel een ‘hoofdkwartier’ met een ruime tafel, voldoende laptops/tablets en natuurlijk een internetverbinding!

STAP 3

Meld je team aan

Je team aanmelden kan vanaf 1 juni via deze website. Je ontvangt een bevestiging van je inschrijving per e-mail met daarin meer informatie over hoe je het inschrijfgeld à €32,50 kunt betalen. Je inschrijving is definitief wanneer je de bevestiging van de organisatie hebt gekregen dat je betaling is ontvangen. Deze bevestiging dien je mee te nemen bij het ophalen van het kwisboekje.

Reglement

Aan De Bokselse Kwis zijn een aantal regels verbonden. Lees het volledige reglement hier.

Sponsors

De Bokselse Kwis wordt mede mogelijk gemaakt door de inzet van deze sponsors. Dankzij onze sponsors kunnen wij elk jaar weer een leuke kwis samenstellen. Draag jij De Bokselse Kwis een warm hart toe en vind je het leuk om jouw bedrijfsnaam aan dit evenement te verbinden en bij honderden deelnemers in beeld te komen?

Inschrijven

De inschrijfperiode is gesloten.

Contact

Heb je vragen? Stuur een e-mail naar info@debokselsekwis.nl.

Volg ons op social media